Mars, 2023

01Mar6:30 pmÅrsmöteBanklokalen, 18:30

Information

1 Mars 2023 kallar vi alla vara medlemmar, gamla som nya
varmt välkomna kl 19.00 Wisseltofta Byahus
Àrsmötet – ett viktigt möte för oss, en möjlighet för oss att prata med dig, att visa vad vi har jobbat på och vad vi önskar göra framåt. Men framförallt viktigt att höra vad du tycker, får du det du önskar av Byalaget Wisseltofta Vänner.
Saknar du nâgot? Vill du vara med och jobba med aktiviteter som du gillar?

Vårt årsmöte är vårt högsta beslutande organ. Det är på års-mötet som du har möjlighet att uttrycka din åsikt om hur vi i styrelsen har skött värt uppdrag. Det är även du som medlem som väljer personer till styrelse och andra förtroendevalda poster.

Vi ser gärna att du kommer med motioner och vi gillar diskussioner. Alla medlemmar har rätt att skriva motioner. En motion kan handla om vad som helst som rör Byalaget Wisseltofta Vänner, vår bygd och vår verksamhet. Tänk pa att varje motion bara ska ta upp ett ämne eller förslag. Din motion behöver vi senast den 15 februari.
För oss är det viktigt att göra årsmötet sa attraktivt som möjligt. Förra året hade vi tomatodlaren Åke Troedsson på plats.

I år har vi bjudit in samhällsbyggnadsförvaltningen i Osby for att prata om vad vi gemensamt med Osby kommun planerar för vår bygd. Förvaltningschef Mathias Karlsson och Plan-arkitekt Kettil Svensson kommer och berättar om planer och vill gärna lyssna på våra tankar för bygden.

Valberedningens arbetar hårt med att föreslå personer till förtroendevalda till styrelsen. Men det är årsmötet, dvs du som väljer in de nya eller gamla förtroendevalda. Alla medlemmar har rätt att föreslå kandidater till valberedningen, kontakta Lars Martinsson som sitter i valberedningen på e-mail:
larsmart@live.se

Självklart kan du även föreslå personer direkt på årsmötet.
Inför årsmötet ska de personer som blivit nominerade ha blivit tillfrågade om de är beredda att kandidera.

Din anmälan till årsmötet vill vi ha på e-mail: kontakt@visseltofta.nu senast den 15 februari.

Varmt välkommen på årsmöte, diskussioner samt lite gott tilltugg som vi bjuder på.

more

Tid

(Onsdag) 6:30 pm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

X